El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquesta dies una exposició de fotografies de Veneçuela. El visitant podrà veure una quarantena d'imatges, cadascuna captada per un autor veneçolà diferent. La mostra permet conèixer alguns dels racons més bells d'aquest país sud-Americà, amb fotografies dels paisatges, de la fauna i també de la seva gent.

Aquesta mostra ha estat possible gràcies a la implicació del professor veneçolà Aquil·les Ortiz, col·laborador habitual del Museu Cerdà. Des d'aquest equipament cultural han explicat que l'exposició ja ha rebut la visita de més de 800 persones, entre les quals hi ha alumnes de l'IES Pere Borrell, l'Escola Vedruna i l'escola Santa Coloma de Ger.

L'exposició es va inaugurar el passat 3 de març i es podrà visitar a la primera planta del Museu fins el proper dilluns 2 d'abril. Després, les fotografies passaran a formar part del fons del museu.

El Pirineu avui