La biòloga Pepa Tort ha presentat aquest divendres a la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà el llibre 'Les veus dels arbres', un recull dels 89 arbres més singulars de Cerdanya i l'Alt Urgell. Es tracta d'un volum en format guia on hi apareixen arbres excepcionals, ja sigui per la seva monumentalitat o per les vivències i llegendes que els envolten.

El llibre inclou amb un seguit de mapes on es mostra la ubicació de cada arbre, per tal que tothom que ho vulgui el pugui trobar. La publicació compta amb una part gràfica potent, obra de la fotògrafa Adriana Olsina, qui ha intentat capturar l'acescència de cada exemplar.

'Les veus dels arbres', de l'Editorial Piolet, es pot trobar a les llibreries de Puigcerdà i de la Seu d'Urgell i també al restaurant que l'autora regenta a Travesseres.

Parlen al vídeo: PEPA TORT, BIÒLOGA I AUTORA - ADRIANA OLSINA, FOTÒGRAFA

El Pirineu avui