Els globus de cristall ja estan a Andorra, Grandvalira acull per segona vegada les finals de la Copa del Món de quilòmetre llançat. El principal objectiu és el mateix que els darrers set anys. Arribar als 200 quilòmetres per hora. L´organització està convençuda que ho aconseguirà. De fet, l´any passat Philippe May va arribar a 199 amb 56 quilòmetres per hora. Enguany un punt en contra i un altre a favor per trencar aquesta barrera. En contra la gran quantitat de neu d´aquesta temporada ha restat una mica d´inclinació al traçat de la pista Riberal. A favor la gran novetat per aquest 2018, una nova superfície de lliscament per la rampa de sortida.

L´organització també espera amb candeletes l´arribada de la neu primavera, la més lliscant, en un hivern que de moment sembla no tenir final. Pel que fa a la competició Valentina Greggio te la Copa del Món decidida al seu favor. En categoria masculina tot el contrari. L´austríac Manuel Kramer i l´italià Simone Origone arriben a Andorra empatats a 780 punts. La pista Riberal decidirà el campió. Les dues darreres Copes del Món es disputaran divendres 6 i dissabte 7 d´abril a Grau Roig.

Parlen al vídeo: NADAL ANTOR, DIRECTOR TÈCNIC COPA DEL MÓN

El Pirineu avui