L'ajuntament de Puigcerdà continua pensant que la vila ha de tenir una estació d'autobusos com tenen la majoria de les capitals de comarca de Catalunya. És per això que en els propers dies tornarà a activar les negociacions amb Adif, propietari dels terrenys del costat de l'estació de tren, on hi ha projectada la construcció de la nova estació d'autobusos. De fet, el departaments de Territori i Sostenibilitat contempla des de fa temps una partida dels pressupostos per aquesta estació però primer cal que l'administrador d'infraestructures ferroviàries de l'estat i el consistori puigcerdanenc pactin la cessió dels terrenys.

Fa anys que l'ajuntament té sobre la taula la construcció de l'estació d'autobusos, però, de moment, les negociacions amb Adif no han donat els seus fruits. L'equip de govern té clar que Puigcerdà necessita una estació i que s'ha de connectar fàcilment amb la línia de tren R3 i el servei de taxis.

L'ajuntament espera trobar un acord amb Adif en els propers mesos per poder cedir a la Generalitat el terreny i que aquesta pugui començar a construir l'esperada estació d'autobusos.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui