Urban Trail és la cursa, creada al 2017 i proposada pel Comú d'Escaldes-Engordany, que fusiona els camins tradicionals que uneixen la ciutat amb la muntanya. Els participants de l’Urban Trail poden gaudir de les espectaculars vistes de la Vall del Madriu (reconeguda Patrimoni de la Humanitat per la Unesco) i de la vessant solana de la muntanya escaldenca.

La cursa tindrà lloc el diumenge 27 de Maig i ja es poden formalitzar les inscripcions

La cursa proposa tres recorreguts de diferent distància i desnivell, el que la fa accessible a tothom; des dels corredors més experimentats fins a les famílies que vulguin compartir l'afició a la muntanya. Tots els recorreguts comencen i finalitzen al Prat del Roure i comparteixen la ruta verda, la més urbana.
La ruta verda té un recorregut de 5 km, per zona urbana. El punt de sortida és el Prat del Roure
La ruta blava té com a punt de sortida el Prat del Roure, i puja cap a la Vall del Madriu, concretament fins al pont de Sassanat i es de 10 km.
La ruta vermella, de 21 km. va dirigida a corredors més experimentats, proposa un recorregut més de muntanya, especialment per la Vall del Madriu.

Parlen al vídeo: JAUME ESTEVE, PRESIDENT FEDERACIÓ MUNTANYA - JORDI VILANOVA, CONSELLER ESPORTS ESCALDES

El Pirineu avui