La biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell acull aquests dies l’exposició “Per ser nena”. Es tracta d’una mostra cedida per l’Institut Català de les Dones, que s’estructura a partir del cicle vital d’una nena atemporal. Així, al llarg de l’exposició s’hi analitzen els diferents aspectes de la vida d’aquesta nena, com ara l’educació, el treball, la sexualitat, el matrimoni o la violència envers les nenes i dones. Tot plegat, ho fa a través d’un recull de fragments de documents històrics, que permeten crear un mosaic de fets, testimonis i imatges. Tot plegat forma part del Projecte miltidisciplinari sobre les nenes, iniciat l’any 2014 per part de l’Institut Català de les Dones, que reuneix a múltiples institucions i entitats. Aquesta exposició itinerant es podrà veure a les rampes de la biblioteca de Sant Agustí fins al proper divendres 6 d’abril.

El Pirineu avui