L’snowpark El Tarter ha viscut aquest cap de setmana, una apassionant jornada de competició amb la disputa del Grandvalira Total Fight Snowboard.
Un total de 42 riders, 31 en categoria masculina i 11 en categoria femenina, han donat el millor de si per endur-se la victòria. Riders provinents dels EUA, Japó, Canadà, Rússia, Suïssa, Noruega, Suècia, Nova Zelanda, Itàlia, Bèlgica, Andorra i Espanya han presentat els seus millors trucs en un circuit de slopestyle molt versátil.
La japonesa Yuka Fujimori ha estat la gran dominadora de la final femenina al Grandvalira Total Fight snowboard. La rider nouvinguda dels Jocs Olímpics de PyeongChang (amb una 9a plaça) es presentava com la favorita a Andorra.
Al podi, l’han acompanyat la canadenca Brooke Voigt i una inspiradíssima Maria Hidalgo. La catalana ha pujat al merescut podi després d’un llarg período de recuperació per una lesió

Pel que fa a la categoria masculina, l’americà Dylan Thomas ha aconseguit la millor puntuació de la final, amb un resultat que li ha servit per vèncer i frenar al rider japonès Kaito Hamada que ha estat molt a prop de la victòria després de realitzar una ronda espectacular en els mòduls de jibbing.
La tercera posició del podi l’ha ocupat el també japonès Takeru Otsuka.

Parlen al vídeo: MARIA HIDALGO, ESPORTISTA

El Pirineu avui