La 9a Fira de productes andalusos “Sabores del Sur”, organitzada pel grup HiperPas, Supermercats ECO i River Centre Comercial i que compta amb la col•laboració de La Junta de Andalucía, a través de Landaluz (Associació Empresarial Aliments d’Andalusia) i Extenda  (Agència Andalusa de Promoció Exterior) s’ha inaugurat aquest matí.

Després de nou anys d’una campanya més que consolidada, se ha aconseguit implantar una amplia gamma de productes, a gust de la demanda dels clients del mercat andorrà.

Com cada any, en presencia dels mitjans de comunicació del país s’ha inaugurat la campanya amb el tall simbòlic de la cinta amb els colors d’Andalusia. Tot seguit s’ha fet un recorregut per mostrar els productes que omplent les prestatgeries d’atractives ofertes i s’ha fet la presentació a la premsa i la degustació de productes acompanyats de bona música.

Olis de màxima qualitat, embotits, formatge, conserves, mels, i sobretot productes ecológics son les principals novetats d’enguany. Andalusia està apostant per la promoció exterior i Andorra està considerada com a zona estratègica d'interès
Tots aquests productes d’Andalusia ja es poden adquirir a partir d’aquest divendres, a River Centre Comercial

Parlen al vídeo: ALVARO GUILLÉN, PRESIDENT LANDALUZ - Iván Alcaraz, Director comercial Grup Mercacenter

El Pirineu avui