Grandvalira entra a la primavera a ple rendiment amb unes condicions meteorològiques i de neu més pròpies dels mesos d’hivern. Les darreres nevades a l’estació complementen els generosos gruixos de neu ja existents i actualment la cota de neu se situa entre els 130 i els 235 cm. El domini més gran del sud d’Europa ha mantingut pràcticament el 100% de la seva extensió esquiable oberta des del 10 de gener. A partir d’aquesta data, les precipitacions en forma de neu han anat arribant intermitentment i de manera abundant, i les condicions han estat i continuen sent molt òptimes per a la pràctica dels esports blancs.
De cara el proper cap de setmana i el període de Setmana Santa, Grandvalira preveu mantenir el 100% de les pistes obertes amb tots els serveis d’Escola d’Esquí i Snowboard, restaurants, activitats d’aventura així com l’Snowpark Xavi i Sunset Park Henrik Harlaut a ple funcionament. Per la seva banda, l’Snowpark El Tarter es troba parcialment obert en la seva part alta i zona sud oest reservant la part baixa per a la celebració del Total Fight Masters of Freestyle que tindrà lloc del 22 al 25 de març.
D’altra banda, el dissabte, 24 de març, l’estació d’esquí de Vallnord – Ordino Arcalís rep per primera vegada la Red Bull Home Run, una cursa contra natura i divertida

El Pirineu avui