La comarca es prepara per tornar a ser uns dels destins preferits d'aquesta Setmana Santa, que alguns iniciaran aquest cap de setmana. El fet que enguany caigui al mes de març i que, a més, les darreres nevades i les baixes temperatures hagin permès a les estacions d'esquí obrir amb la seva millor cara, ha fet que el nombre de reserves hoteleres a Cerdanya sigui força bo. Des de l'Associació d'Hotels i Càmpings es mostren satisfets amb l'ocupació que esperen per aquests dies. De fet, els hotels a peu de pista han penjat el cartell de complet.

Tot i que alguns visitants pernoctaran a la comarca tota la setmana, la majoria ho faran entre 2 i 3 nits, és a dir, des de dijous o divendres Sant fins diumenge de Pasqua.

El perfil del turista per aquestes dates serà majoritàriament de proximitat, català, de la província de Barcelona i rodalies, parelles de mitjana edat i famílies amb nens.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA

El Pirineu avui