El Cadí la Seu ha realitzat aquest divendres el darrer entrenament abans d’afrontar el primer dels dos partits més decisius de la temporada. Les noies entrenades per Bernat Canut han de guanyar els dos enfrontaments si volen classificar-se pel playoff pel títol. Aquest dissabte rebran al Lacturale Art Araski a casa, mentre que el cap de setmana que ve acabaran la fase regular a la pista de l’equip que actualment ocupa la última plaça de playoff, el Gernika. Serà un final de lliga d’infart, però Canut assegura que l’equip arriba bé.

Tot i que el d’aquest dissabte és, a priori, el partit més assequible, ja que l’Art Araski es desè, Canut ha deixat clar que és un rival complicat.

El partit d’aquest dissabte començarà a les set de la tarda

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

El Pirineu avui