Mig any després de la seva posada en marxa, la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell està satisfeta de com està funcionant la campanya per captar clients provinents d’Andorra tot facilitant el “tax free”. Des de principis de tardor, bona part dels comerços de la ciutat faciliten als clients andorrans la documentació per tal que, quan tornen al Principat, es puguin desgravar l’IVA dels productes comprats a la Seu.

En aquest sentit, des de la Unió de Botiguers destaquen que el tràmit que han de fer per facilitar aquest “tax free” no comporta complicacions i que, en canvi, serveix de reclam per a la clientel·la andorrana. Així, pràcticament tots els comerços que formen part de la UBSU ofereixen aquest servei, i ho indiquen amb una enganxina.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALSAS, PRESIDENT UBSU

El Pirineu avui