Aquest és l'espot de la 9à edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que tindrà lloc del 28 de juliol al 5 d'agost. El vídeo, enregistrat a l'hivern a l'entorn de l'estany, ja es pot veure a través de les xarxes socials.

La Cerdanya Film Comission ja ha obert el període de recepció de projectes que serà vàlid fins el proper 1 de maig.

Recordem que l'any passat van participar al festival més de 1000 films i 140 pel·lícules, el que va representar un 12% més que l'edició del 2016. A més, durant els dies del festival hi van haver una trentena de projeccions, a més d'un seguit d'activitats paral·leles, com ara un concurs d’SmartFilms i un taller de cinema amb els joves del casal o una jornada per als professionals per conèixer els atractius de la comarca.

Amb tot, La Cerdanya Film Comission pretén que Puigcerdà i Cerdanya esdevinguin llocs de referència per al cinema, tant pels seus atractius a l’hora d’acollir rodatges com per ser un punt de trobada per als professionals.

El Pirineu avui