Creu Roja de Cerdanya, ubicada a Puigcerdà, canviarà ben aviat de seu. Fins ara, l'entitat està situada a la Casa Diumenge, just a sota l'ajuntament. Aquest edifici es troba força deteriorat i, a més, és de difícil accés per a les persones amb mobilitat reduïda, ja que està connectat amb la plaça de l'ajuntament mitjançant unes escales i tampoc disposa d'ascensor. Per poder donar un millor servei als usuaris, l'ajuntament de Puigcerdà preveu traslladar la Creu Roja a la primera planta del local d'entitats del carrer Raval de les Monges.

El nou local on es traslladarà la Creu Roja fa uns 50 metres quadrats i té un petit magatzem. A més disposa d'ascensor perquè hi pugui accedir tothom. Fins fa uns mesos, aquest espai era on Càritas hi tenia el Banc dels Aliments però amb el canvi de sistema de repartiment d'aliments, havia quedat lliure.

A banda de la nova seu de la Creu Roja, el local d'entitats del carrer de les Monges alberga diverses sales polivalents que utilitzen altres entitats i associacions també els estudis de la ràdio municipal.

L'ajuntament de Puigcerdà cedirà el local a Creu Roja perquè en pugui fer ús durant deu anys prorrogables.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui