L'aturada laboral a França convocada des de les 19.00 hores d'aquest dimecres 21 de març i fins les 8.00 hores del divendres 23 afectarà la línia de tren entre La Tor de Querol i Tolosa. Els viatges hauran d'utilitzar el servei d'autobús que SNCF ha posat a disposició dels usuaris i que enllaçarà l'Alta Cerdanya amb Tolosa, fent parada a les estacions habituals. La companyia mantindrà els mateixos horaris i el temps total del trajecte, és a dir, prop de 3 hores.
Per altra banda, Renfe ha informat que amb motiu de l'aturada laboral al país veí no es garanteix que els trens de la línia R3, que connecta Barcelona amb Puigcerdà i La Tor de Querol puguin arribar a aquesta darrera població. Així doncs, els combois iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a Puigcerdà.

A través d'un comunicat, Renfe es mostra completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga als viatgers. D’altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes en el telèfon únic d’atenció i reserves: 912 320 320.

El Pirineu avui