Més de 500 entrades per gaudir les activitats dels caps de setmana, destinades a públic familiar.
Els dies 7, 14 i 15 d’abril, L’Andorra Kids Festival ofereix sessions de cinema, música, contacontes i maquillatge de fantasia.
Un cop tancada la inscripció de les escoles a les sessions de cinema de l’Andorra Kids’ Film Festival, aquest dimarts 20 de març s’han posat a la venda les entrades que es poden comprar a la web del festival, andorrakidsfilmfestival.com.
L’AKFF proposa un lloc de trobada intergeneracional, on conflueixen grans i petits portats per un desig comú, les ganes de compartir cultura i noves experiències. Es projectaran pel.lícules amb premis internacionals, cinema, concerts…
Les entrades de les activitats de pagament tindran un cost de 4,5 €, i seran gratuïtes per als socis del Club Súper3 i per als alumnes d’Inlingua que portin el carnet. És important assenyalar que totes les entrades, incloses les gratuïtes, s’hauran de gestionar a través de la pàgina web del festival.
La primera activitat de cap de setmana comença el dissabte 7 d’abril a la tarda, a la sala del Comú d’Escaldes amb el concert inaugural del Festival, i l’actuació de Jamaikids. Aquest grup oferirà tot tipus de gèneres musicals, des de l’ska dels 60 fins al dancehall de l’actualitat, amb què els més petits podran aprendre a fer de DJs, cantar, ballar i fins tot a tocar la trompeta. El concert serà gratuït per a tots els públics.
Aquesta serà la quarta edició de l’AKFF, que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer als infants un cinema divers, plural i creatiu, a través d’obres inèdites que no arriben als circuits comercials de les sales de cinema. Les pel·licules que conformen l’AKFF responen als valors de cinema verd, participatiu i inclusiu.

El Pirineu avui