L'equip de govern de Puigcerdà vol remodelar la plaça dels Bombers, situada a tocar de la plaça de l'Alguer. Es tracta d'una plaça per a vianants que, des de fa temps, presenta problemes d'impermeabilitat ja que quan plou o neva l'aigua es filtra i afecta als garatges de sota. Ara, l'ajuntament vol posar fi a aquest problema portant a terme una reforma integral de la plaça.

La plaça dels Bombers connecta la zona de l'ascensor de la plaça Portal d'en Calva, el Museu Cerdà o l'INS Pere Borrell amb el nucli comercial. A més, hi ha alguns negocis com ara un gimnàs o una acadèmia d'idiomes.

El cost de l'actuació serà de 25.000 euros, que finançarà íntegrament el consistori. Es preveu que els treballs comencin aquesta mateixa primavera per poder-los enllestir abans de l'estiu.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui