Els nens i nenes de l’escola Rosa Campà de Montferrer tornaran a organitzar un any més l’aplec de la Trobada en col·laboració amb les veïnes i veïns del poble. Aquest va ser recuperat pels mateixos infants i gràcies al projecte l’Escola Adopta un Monument. Des d’aleshores que els infants grans van passant cada curs la informació recollida i el treball fet als companys i companyes més petits. Enguany l’aplec serà el dilluns de Pasqua, el 2 d’abril, començarà amb la tradicional processó des de l’església de dalt al poble fins a l’ermita de la Trobada i tot seguit hi haurà la missa. En acabar, tindrà lloc la ballada de sardanes i el vermut. Al migdia es farà la ja tradicional arrossada popular, que es realitza des de que es va recuperar l’aplec i de postres, un concurs de mones. A la tarda els nens i nenes més grans de l’escola oferiran una visita guiada a l’església i per finalitzar la festa hi haurà el ball de tarda i inflables per als més petits.

El Pirineu avui