El comú d'Escaldes-Engordany ha presentat amb una exposició fotogràfica l'aspecte que tindrà l'avinguda Carlemany quan acabi el projecte d'embelliment. Les obres s'iniciaran la primera setmana d'abril i hi ha previsió que puguin estar enllestides abans de Nadal.

Des d'aquest dilluns ja es pot descobrir com serà l'avinguda Carlemany un cop acabin les obres d'embelliment. Set fotografies situades en diferents punts de l'avinguda, mostren el disseny del panot del vial central, les voravies i el mobiliari urbà. "Les obres consisteixen en la pavimentació del centre, el mobiliari urbà que es canvia i serà molt similar al de l'avinguda Meritxell", recordava la cònsol major, Trini Marín.
Al concurs per a l'adjudicació dels treballs s'han presentat sis empreses i la setmana vinent el departament d'Urbanisme en seleccionarà una que es farà càrrec de la totalitat de les obres, que tindran un cost entre 2,5 i 3 milions d'euros. Els treballs de remodelació és previst que es puguin iniciar la primera setmana d'abril i s'executaran de manera simultània per la part alta i baixa de l'avinguda. Sobretot, com ha avançat el cònsol menor, Marc Calvet, s'intentarà que les obres a la zona de la plaça Coprínceps tinguin prioritat perquè estigui enllestida per als esdeveniments d'estiu.
Les obres es reprendran un cop passi la prova de la Vuelta, el 14 i 15 de setembre, i l'objectiu és poder-les tenir enllestides abans de Nadal.

Parlen al vídeo: TRINI MARÍN, CÒNSOL D’ESCALDES-ENGORDANY - MARC CALVET, CÒNSOL MENOR D’E-E

El Pirineu avui