La Seu d’Urgell tindrà ben aviat la seva pròpia fragància, i és que la Unió de Botiguers de la ciutat està treballant per crear ‘El perfum de la Seu’. La iniciativa s’emmarca en la Setmana del Comerç que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. La creació d’aquest perfum propi de la capital de l’Alt Urgell anirà a càrrec dels mateixos comerciants, que aquesta setmana participen en uns taller de perfum, per tal d’elaborar 6 fragàncies diferents.
Un cop fetes, els clients i veïns de la ciutat les podran olorar i triar al llarg dels propers dies. El perfum que obtingui més vots per part de la ciutadania esdevindrà la fragància guanyadora per ser ‘El perfum de la Seu’. A més, durant el mes d’abril, les botigues participants en la creació del perfum de la Seu tindran col·locat un distintiu que els identificarà com actors d’aquesta nova campanya comercial.

Així, els clients d’aquests comerços, que facin una compra mínima de 30 euros, obtindran un val que els donarà dret a obtenir una mostra del perfum.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALSAS, PRESIDENT UBSU

El Pirineu avui