Després de mesos de treball i dedicació, els 61 alumnes del Centre de Formació Professional d’Aixovall veuen com el moment final s'acosta.
La segona edició del projecte Tàndem, impulsat pel ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i el clúster d'educació d'Actua, ha viscut, aquests dilluns i dimarts, un dels moments claus de la formació, l'acceleradora.
Durant aquests dos dies, els alumnes han rebut múltiples 'imputs', positius i negatius, de diferents professionals de diversos sectors del món empresarial andorrà i també dels representants de les tres empreses per a les quals els alumnes preparen els projectes

Les iniciatives que durant tot el curs han anat treballant i creant per a les empreses, que enguany estan incloses en la segona edició del projecte Tàndem, comencen a estar molt madures i aquests dilluns i dimarts han rebut una empenta final.

Diversos professionals de múltiples sectors del món empresarial andorrà i representants de les tres empreses pels quals els alumnes preparen els projectes han escoltat les inquietuds dels alumnes i els hi han transmès els aspectes positius i aquells que es poden millorar perquè acabin de preparar les iniciatives.

El proper 10 d'abril els dotze grups, formats pels 61 alumnes, presentaran els seus projectes i es seleccionaran els guanyadors. Els reptes innovadors, aquesta segona edició, han estat plantejats per les tres empreses escollides: Hotels Plaza, Dermandtek i Inlingua.

Parlen al vídeo: JOAQUIM TORRADÀ, DIRECTOR MINISTERI EDUCACIÓ - FERRAN COSTA, LÍDER CLÚSTER D’EDUCACIÓ - SERGI SUÁREZ, ALUMNE

El Pirineu avui