Notícia d'empresa

CaixaBank ha incrementat un 3% el finançament en préstecs al consum a clients particulars de l’Alt Urgell, Cerdanya i el Berguedà durant el 2017. Així, l’entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 16 milions d’euros, el que representa un increment superior a 400.000 euros respecte el 2016.

En aquest sentit, des de l’entitat indiquen que l’increment de demandes de préstecs al consum és un dels millors indicatius per saber si l’economia familiar creix.

CaixaBank, és l’entitat líder en banca retail amb una quota de penetració de clients particulars com a primera entitat del 26,7%, i disposa a l’Alt Urgell, Cerdanya i el Berguedà d’una xarxa de 17 oficines. A més, també té tres oficines Store, ubicades a La Seu d’Urgell, Puigcerdà i Berga.
Des de l’entitat afegeixen que a banda de donar finançament també col·laboren amb aquestes comarques a través de l’obra social, ajudant a entitats com el Taller Claror, el Sedis Airam o Integra Pirineu, entre d’altres.

Parlen al vídeo: JORDI PORTA, DIRECCIÓ ÀREA NEGOCI BERGUEDÀ-PIRINEUS

El Pirineu avui