Aquest cap de setmana s’ha es disputat la primera prova del Campionat d'Europa F.I.A. de Cotxes Històrics; el 66 RALLY MORITZ COSTA BRAVA. Una competició puntuable per als campionats d'Espanya i Catalunya.  

Han participat tres equips de Andorra: Amb el nº 148, Manel Roura-Toni Moragas amb un FIAT 131 Abarth, nº 216 Enric Coll-Rafael Pascual amb un Porsche 911-T, i el nº 221 Carles Santacreu-Toni Santacreu amb un Opel Ascona 2.0 SR

El 66 Ral·li Moritz Costa Brava, amb les seves 65 edicions, és el ral·li més antic d'Espanya. Un recorregut de més de 500 Km, amb 11 trams de velocitat, en dues etapes, una nocturna i la segona, diürna. Es van inscriure 172 equips; de 18 països, 72 provenen del continent europeu i dos equips d'EUA i Mèxic

Entre els vehicles, icones com el Lancia: Stratos, 037, Delta Integrale, fins a uns inhabituals en Ral·li, el Cobra Ford 289, De Tomaso Pantera o el Trabant RS 800.

El Pirineu avui