Després d'acollir la Copa Puigcerdà a finals del mes de febrer, la pista de gel de la capital ceretana ha acollit aquest dissabte i diumenge el Campionat de Catalunya Open de patinatge artístic. Hi ha participat una setantena de joves patinadors i patinadores de set clubs esportius, tres catalans – CEPAP, FCB, CEGVA-, el club madrileny de Valdemoro Ice Team, el basc Txuriberri, l'aragonés CH Jaca, i l'ACG.

La competició ha arrencat dissabte a primera hora i durant tot el matí i fins a quarts de dues, els patinadors han anat presentat els seus programes. La prova ha continuat diumenge al matí i al migdia s'han repartit els premis en totes les categories participants, és a dir, Debutants, Basic Novice, Novice Advanced i Júnior Isu.

Pel que fa als resultats del club local, Anna Bertan s'ha proclamat campiona de Catalunya en la categoria Júnior Isu. Eric Alis ha estat el subcampió en la categoria Novice Advanced masculina i Clara Fernández ha acabat quarta en la femenina. En la categoria Basic Novice A, Mariona Carpio ha quedat en la tercera posició, Mireia Puntí 4a i Laura Izquierdo 5a. Pel que fa a la categoria Basic Novice B, Edwidge Gil ha finalitzat tercera al podi i Giovanna Orsoni 4a.

La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i el CEPAP.

El Pirineu avui