Kilian Jornet s'ha trencat el peroné en la darrera etapa de la Pierra Menta, la prova d'esquí de muntanya per excel·lència que s'ha disputat aquest cap de setmana als Alps. Ha estat durant la darrera de les tres ascensions al cim del Curvy, i això li ha impedit aconseguir la victòria en aquesta duríssima cursa de muntanya per parelles de quatre etapes, en què els participants han de superar un desnivell positiu acumulat de més de 10.000 metres.

Jornet i el seu company de cursa, l'austríac Jakob Herrmann, han començat l'última jornada com a líders, amb dos minuts i 38 segons d'avantatge sobre els italians Michele Boscacci i Robert Antonioli, però una caiguda ceretà ha permès la victòria dels transalpins a la general. La quarta etapa se l'han endut els francesos Xavier Gachet i William Bon Mardion.

Des de l'hospital i a través de les xarxes socials, Jornet ha demanat disculpes al seu company de cursa i ha confirma que estarà unes setmanes de baixa. L'esportista també ha aprofitat per agrair la feina a l'organització de la prova i el suport que ha rebut dels espectadors.

El Pirineu avui