El Cadí la Seu està obligat a guanyar els dos últims partits de la fase regular si vol disputar el play-off pel títol. Després de perdre aquest dissabte al migdia a la pista del Ferrol per 77 a 62, el conjunt alturgellenc no té marge per perdre més partits si es vol assegurar acabar la fase regular entre els sis primers. Tot i el resultat final, el partit d’aquest dissabte a Galícia ha estat força igualat i les noies entrenades per Bernat Canut han aguantat fins al tram final. Inicialment, les gallegues s’han desmarcat, amb un primer quart amb 32 punts, mentre que al segon quart, i gràcies a una Marta Montoliu molt activa, les alturgellenques han reverit la situació. Després d’un tercer quart molt igualat, les gallegues han posat el turbo i han aconseguit escapar-se en el marcador. La primera de les finals per accedir als play off tindrà lloc dissabte a casa davant el Lacturale Art Araski.

El Pirineu avui