El segon cap de setmana de vols comercials d’hivern a l’aeroport d’Andorra la Seu s’ha tancat sense incidències. Després dels problemes del primer cap de setmana, que van propiciar fins i tot un canvi de companyia aèria, la valoració d’aquest cap de setmana, en què s’ha operat amb l’empresa andorrana TSA, és molt positiva. Tant divendres com diumenge tots els vols han pogut operar amb normalitat, tot i que el primer dia l’avió de Madrid va tornar amb retard. Això fa que els responsables de Viatges Regina siguin optimistes de cara a les vendes dels vols de les dues setmanes que queden.

En el cas de Marsella, els vols directes des de l’aeroport pirinenc s’han suspès, però se segueix mantenint la connectivitat a través de Barcelona.

Aquest cap de setmana han volat 57 persones, 25 divendres i 32 diumenge, quan pràcticament es van omplir del tot les places de tots els desplaçaments.

Parlen al vídeo: ALBERT VINSEIRO, DIRECTOR VIATGES REGINA

El Pirineu avui