Aquest cap de setmana, a les portes de la primavera, la comarca s'omplirà de competicions esportives. Per una banda, La Molina acull tant dissabte com diumenge la segona edició Open de Telemark and Cross, que reunirà tots els practicants d'aquesta disciplina en un seguit d'activats, com ara una gimcana, una vermutejada o un dinar popular, a més d'una cursa a la zona d'Alabaus. A més, aquest cap de setmana l'estació degana acull el darrer dels actes commemoratius dels eu 75è aniversari: el Dia dels Clubs & Forfets de temporada.
Per la seva banda, Masella acull dissabte el Cargol de Neu, una cursa pionera de l’esquí infantil adreçada a nens i nenes d’ entre 8 i 12 anys i que organitza el club d’esquí CANM Cerdanya. La competició celebrarà enguany els seus 25 anys d'història. A més dissabte també es disputarà la cursa social Vall Ceretana i la Social Sarrià, organitzades per Camp Base mentre que diumenge tindrà lloc la cursa social Club Esquí Familiar.
L'estació de l'Alta Cerdanya de Font Romeu viurà les finals del Campionat de França en categoria U16, competició que es disputarà a la zona de La Calme, sector que acollirà del 30 de març a l'1 d'abril els campionats de França d’esquí Freestyle.
A banda d'aquestes proves esportives de neu, la pista de gel de Puigcerdà acollirà tant dissabte com diumenge el Campionat de Catalunya open de patinatge artístic, organitzat per la Federació Catalana d’esports d’hivern i el Club Patinatge Artístic Puigcerdà.

El Pirineu avui