El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies una doble exposició de pintura de l'artista de Barcelona Joan Cabanas. Per una banda, la mostra recull una col·lecció d'obres de petites dimensions del paisatge urbà de Puigcerdà i d'altres racons de Cerdanya. Així, s'hi pot reconèixer la plaça Barcelona, els carrers comercials, el Casino Ceretà, l'església Sant Domènec o la plaça Santa Maria i el campanar.
Per l'altra, Cabanas exposa un seguit de pintures que faran viatjar el visitant al continent asiàtic. Les obres mostren el camí que fan diàriament infants i adolescents per arribar a l'escola, un camí que moltes vegades representa una aventura. S'hi pot veure aquest grup de joves agafats de la mà creuant el riu, una motocicleta amb sis ocupants o aquests dos nens damunt d'una embarcació força inestable.
Totes les obres són a la venda.
L'exposició d'aquestes dues col·leccions de pintura es va inaugurar el passat 3 de març i es podrà visitar a la primera planta del museu Cerdà fins passada la Setmana Santa, concretament fins al 2 d'abril.

El Pirineu avui