Seguint amb la política de fer reviure la localitat, l'ajuntament de Bolvir té sobre la taula un projecte de construcció de 4 nous habitatges de protecció oficial, que s'afegiran als 7 que va fer el consistori fa uns anys. L'equip de govern ja ha redactat el projecte, després d'adquirir un terreny al carrer Alcalde Bonet.

El projecte contempla la construcció de quatre pisos d'entre 65 i 90 metres quadrats en un mateix edifici, amb opció de compra pels llogaters als 5 i als 10 anys de viure-hi. Igual que en els pisos socials ja existents a Bolvir, el lloguer mensual serà inferior a 300 euros. A més, el projecte també contempla urbanitzar aquesta zona.
L'actuació s'emmarca dins les polítiques d'habitatges que impulsa l'ajuntament de Bolvir i que tenen per objectiu fixar població al municipi, sobretot joves que acostumen a marxar a viure a Puigcerdà o a Barcelona.

A més d'aquests 4 nous habitatges, de cares a una possible nova legislatura, l'equip de govern té previst tirar endavant un pla parcial que contempla la construcció d'una vuitantena d'habitatges, dels quals 25 seran també de protecció oficial.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui