Aquest divendres han començat a operar els vols comercials d’hivern des de l’aeroport d’Andorra la Seu amb la nova companyia contractada per Viatges Regina. L’avió de 8 places de l’empresa andorrana TSA ha pogut enlairar-se sense problemes en els dos vols que ha fet cap a Palma i el que ha realitzat cap a Madrid. L’agència de viatges que promou els vols va decidir rescindir el contracte amb l’aerolínia francesa Twin Jet degut a les incidències del cap de setmana passat. Ara, confien que el bon funcionament amb TSA permeti recuperar la confiança dels clients i, de fet, en les darreres hores ja han venut alguns bitllets nous.

En aquest sentit, Vinseiro ha assegurat que, tot i les incidències del primer cap de setmana, amb les desviacions no previstes a l’aeroport de Girona, des de la companyia no perden l’esperança de poder operar més vols comercials des de l’aeroport pirinenc.

El nou avió té 8 places en comptes de les 18 del de Twin Jet. Això ha obligat, en les operacions d’aquest cap de setmana, a fer dues rotacions a Palma, per encabir tots els passatgers. A Madrid, en canvi, s’ha pogut fer amb un sol viatge, i a Marsella no s’ha volat perquè no hi havia cap bitllet venut. Els que es venguin les properes setmanes cap a la ciutat francesa, però, es desviaran en vols d’altres companyies. En total, aquest divendres han volat 25 persones.

Parlen al vídeo: ALBERT VINSEIRO, DIRECTOR VIATGES REGINA

El Pirineu avui