Viatges Regina ha decidit rescindir el contracte amb l’aerolínia francesa Twin Jet, que és qui havia d’operar els vols des de l’aeroport d’Andorra la Seu a Palma, Madrid i Marsella que es realitzaran fins a principis d’abril. Ho ha fet després que divendres passat el pilot de Twin Jet decidís no aterrar a l’aeroport alturgellenc quan tornava de Madrid, alegant mala visibilitat, quan des de l’equipament asseguraven que aquesta era bona. Des de Viatges Regina han deixat clar que en cap cas qüestionen la professionalitat del pilot, però han remarcat que no s’han complert les expectatives amb Twin Jet. Així, han deixat clar que la seva prioritat és la comoditat dels passatgers, i que aquesta no s’ha complert amb la companyia aèria francesa. Recordem que el pla B en cas que no es pogués aterrar a la Seu era Alguaire, un aeroport molt més proper on, a més, Regina ja hi tenia a punt un microbús per traslladar ràpidament als passatgers cap al Pirineu. El pilot, però, va decidir unilaterlament aterrar a Girona, que està a tres hores de viatge per carretera i on no hi havia res preparat. Així doncs, els vols de divendres i diumenge que queden programats fins Setmana Santa es realitzaran amb la companyia andorrana TSA. Aquesta té un avió de 8 places amb base al mateix aeroport d’Andorra la Seu.
Vinseiro ha destacat que el fet que els seus pilots coneguin l’aeroport i les condicions d’aterratge i enlairament és un factor molt positiu per evitar que es reperteixin casos com el de divendres passat. L’aspecte negatiu és que l’avió té menys de la meitat de capacitat que el de Twin Jet, i això obligarà aquesta setmana a fer dos vols a Palma, en comptes d’un, ja que s’havien venut gairebé totes les places de l’avió més gran. Tot i això, com que aquesta setmana no s’ha venut cap vol a Marsella, l’horari de l’avió de Palma es podrà avançar, per encabir les dues rotacions. Els vols a Madrid, en canvi, es podran fer amb normalitat, ja que no hi haurà més de 8 passatgers. En cas que les properes setmanes hi hagi passatgers a Marsella, es recol·locaran amb una altra companyia.

El Pirineu avui