L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha instal·lat aquest dimecres nous senyals de benvinguda al municipi. Aquests s'han instal·lat a les diferents rotondes de les entrades a la Seu d'Urgell i Castellciutat. Amb aquesta nova senyalització, el consistori vol fer visibles a tots aquells visitants i turistes els principals punts forts de la Seu d'Urgell i del territori. En aquest sentit, l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, ha remarcat la importància d’aprofitar el potencial de vehicles i de visitants que passen per les carreteres que creuen la ciutat. És per això que considera que les rotondes són uns bons aparadors de tot allò que ofereix la Seu d'Urgell. Així, en aquests indrets s'hi han col·locat en lletres grans el nom de la ciutat, acompanyades pels missatges 'Esport i Natura', 'Cultura i Patrimoni' i 'Formatge i Gastronomia'. Val a dir que aquesta acció és un pas més en la tematització de les rotondes que s'afegeix a la instal·lació, ja fa uns mesos, de les escultures d'acer de vaques, ovelles i cabres de l'artista Toni Cruz.

El Pirineu avui