Compromís per la Seu ha proposat una bateria de mesures per tal de pal·liar els problemes de civisme a la plaça Joan Sansa i a la plaça del Camp del Codina. Justament en el ple d’aquesta setmana, el principal grup de l’oposició ha presentat una interpel·lació per tal que es reforcin les mesures reclamades. En aquest sentit, han remarcat que diversos veïns els han mostrat la seva preocupació per la neteja, el vandalisme i els actes incívics que tenen lloc a totes dues places. En aquest sentit, han lamentat la passivitat i la lentitud amb què asseguren que actua l’equip de govern.

Justament durant aquest ple, des de l’equip de govern han indicat que s’està treballant en tots dos casos i que, en relació a la plaça del Camp del Codina l’ajuntament ja ha creat una Comissió de Seguiment, integrada pel mateix consistori, representants dels veïns i liderada per l’inspector de la Policia Local.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui