Grandvalira ha iniciat les finals de Copa d'Europa d'esquí alpí que se celebraran fins al diumenge 18 de març. Carolina Ruiz ha apadrinat la competició realitzant un descens per la pista Avet del sector de Soldeu El Tarter. Ruiz ha elogiat la feina feta pels equips de terreny i la qualitat de les condicions de la pista que juntament amb la pista Àliga seran les protagonistes d'aquestes Finals de Copa d'Europa.

Grandvalira es prepara així per acollir el març del 2019 les seves primeres finals de Copa del Món, el cim dels esdeveniments esportius de neu.
Un total de 258 corredors de 22 països diferents es donen cita des d'avui fins al diumenge 18 de març als sectors de Soldeu El Tarter de Grandvalira. L'organització ha confirmat més de 500 persones acreditades que durant aquests 6 dies faran possible les 8 proves de les 4 modalitats que se celebraran.
Les finals acullen 2 proves de velocitat a la pista Àliga: Descens i Super Gegant i 2 proves tècniques a la pista Avet: Eslàlom i Eslàlom Gegant. Categoria Homes i Dones.
Carolina Ruiz anima les futures promeses de l’esquí nacional a lluitar per aconseguir els seus somnis.

Carolina Ruiz, guanyadora d’una prova de la Copa del Món 2013 a Meribel (França) i representant d’Espanya en 4 Jocs Olímpics d'hivern, s'ha convertit en un dels últims referents de l'esquí alpí espanyol

Parlen al vídeo: CAROLINA RUIZ, ESQUIADORA

El Pirineu avui