Aprofitant la visita del director dels Serveis Territorial d’Ensenyament a Girona, Josep Pere Polanco, amb motiu de l'anunci de la construcció del nou centre educatiu, l'ajuntament de Llívia ha lliurat aquest dimecres 21 tauletes digitals als alumnes de l'escola Jaume I. L'equip de govern ha decidit dotar el centre d'aquest material per tal que els nens i nenes i els professors en puguin fer ús i puguin ampliar les possibilitats educatives que ofereixen les noves tecnologies.

Les 21 tauletes tàctils han suposat una inversió municipal de 6.000 euros. A partir d'ara les utilitzaran tant els alumnes d'educació Infantil com els de Primària.

En aquesta mateixa línia de millorar els recursos digitals del centre, l'any passat el consistori va adquirir dues pissarres digitals.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui