El ple de l’ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat una moció presentada per Esquerra Republicana que demana a l’equip de govern que arribi a acords amb les propietats dels habitatges buits per tal de poder crear un parc públic d’habitatge social i oferir lloguers a preus reduits. Així també es vol disposar d’un o més pisos per casos d’emergència social.

En aquest sentit, des de l’equip de govern s’ha destacat la important tasca que s’està fent des de l’oficina d’habitatge , i s’ha indicat que es disposa de quatre pisos d’entitats bancàries i un recurs d’urgència. És per això que el grup del PDeCAT s’ha abstingut.

La proposta, doncs, s’ha aprovat gràcies als vots favorables dels grups d’Esquerra i Compromís.

Des de la CUP, mentrestant, han estat molt bel·ligerants amb la moció i, fins i tot, han demanat la seva retirada.

Unes consideracions que han indignat els regidors d’Esquerra, que s’han negat a retirar la moció.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU - PAU LOZANO, PORTAVEU CUP

El Pirineu avui