Prop de 80 equips han participat aquest dissabte a la HEAD12H, 12h ininterrompudes d'esquí a l'estació de Masella, que per segon any ha organitzat aquesta prova poc vista a l'estat. Es tracta d'una competició on els equips, formats per 1,2 o 3 persones, han de fer el major nombres de baixades en un circuit tancat, durant 12h i sense parar, així que cadascun d'ell s'organitza com millor sap.

La prova ha començat a les vuit del matí, després de les classificatòries, amb una sortida a l'estil les 24h de Le Mans. Durant la competició els equips han escollit la seva millor estratègia de parades i relleus per tal de dosificar l'esforç. També s'han vist forces esquiadors participant a la prova de manera individual.

L'organització ha habilitat boxes on els esquiadors han pogut menjar alguna cosa o descansar i on també han comptat amb el suport de fisioterapeutes durant les 12h.

Ja de nit, la bandera de quadres ha indicat el final de la cursa. Posteriorment s'han repartit els premis

Des de l'estació de Masella s'han mostrat satisfets d'aquesta segona edició de les 12h ininterrompudes d'esquí i han recordat que la prova es pot desenvolupar fins al vespre, gràcies al sistema d'il·luminació que té el complex i que permet l'esquí nocturn. De fet aquest dissabte 10 de març ha estat el darrer dia que l'estació ha ofert l'esquí de nit.

El Pirineu avui