La Seu d’Urgell celebrarà aquest pròxim dimecres 14 de març la primera edició de ‘Botigues al carrer’, tot coincidint amb la jornada festiva al Principat d’Andorra, que celebra el Dia de la Constitució.
Aquesta nova acció de dinamització comercial de la capital alturgellenca rellevarà al veterà ‘Mercat de les Oportunitats’ que durant catorze anys, i un total de 28 edicions, s’ha celebrat al carrer Major els dies 14 de març i 8 de setembre (coincidint amb Meritxell).
‘Botigues al carrer’, organitzat per la Unió de Botiguers, es concentrarà també al carrer Major, on les prop de 40 botigues participants mostraran les novetats de la temporada primavera-estiu, així com promocions vàries. Durant tota la jornada, els urgellencs i visitants també hi trobaran jocs infantils com inflables, un toro mecànic i un tren amb vies, situats a la plaça Patalín, al carrer Fra Andreu Capella i al carrer Lluís de Sabater. A més, s’hi podrà menjar i beure gràcies a les propostes gastronòmiques que oferiran Arròs a taula, Menja’t l’Alt Urgell i Cervesa Artesana VIP. 

D’altra banda, tant a la zona de Les Mesures com a la del centre cívic El Passeig hi haurà instal·lades dues urnes perquè els compradors a les parades de ‘Botigues al carrer’ dipositin els seus tiquets de compra per participar en el sorteig de més de 40 obsequis, i que tindrà lloc el mateix dimecres 14 de març.

El Pirineu avui