Andorra Telecom lliura a Unicef i Càritas la recaptació dels números solidaris 120 i 121
Les trucades han permès ingressar un total de 2.805 euros que les dues entitats destinaran a programes de caràcter social
Andorra la Vella, xx març del 2018
Andorra Telecom ha lliurat aquest dilluns la recaptació corresponent dels números de telèfon 120 a Unicef i 121 a Càritas Andorrana.
Les dues línies solidàries han permès les entitats recaptar un total de 2.805 euros, que es destinaran a programes socials en marxa al Bhutan i Andorra.
La campanya de Nadal, a benefici de Càritas Andorrana, ha permès els infants parlar amb el Pare Noel, els Reis Mags o el Tió trucant al número 121. Els 1.957 euros recaptats es destinaran al projecte d’Atenció Primària que desenvolupa aquesta entitat.
El programa d’Atenció Primària de Càritas Andorrana és un servei d’acollida, d’escolta, d’orientació i d’acompanyament de la persona. Inclou totes aquelles accions que tenen com a finalitat acollir les persones que s’adrecen a Càritas en busca d’ajuda.
El número 120 és el telèfon cedit a Unicef en virtut del conveni signat amb Andorra Telecom. Al llarg del 2017 s’han ingressat gràcies a les trucades solidaries un total de 848 euros que aniran destinats al programa per millora l’accés una educació inclusiva dels infants amb discapacitat al Bhutan.

El Pirineu avui