El Govern d'Andorra i el Comú de La Massana posen en marxa una nova edició del Cos de Voluntaris per la Natura (CVN) que per segon any s'emmarca en el Pla "FOCUS 16-20" per a la millora de l'ocupabilitat dels joves de 16 a 20 anys.

Aquest pla contribueix a proporcionar una estructura formativa diversificada i de professionalització que fomenta l'ocupabilitat i la integració de joves en risc d'exclusió social.

Des del 2013 el Comú de la Massana impulsa el programa Cos de Voluntaris per la Natura centrat en la formació i acompanyament de joves majors de 16 anys que estan fora del circuit educatiu i que mostren interès en l'àmbit de la jardineria, la gestió forestal i la ramaderia.
El CVN s'ha consolidat i ha esdevingut una experiència d'èxit en la integració de joves a la vida activa a través de la realització de projectes en benefici de la parròquia i del país, ja que es realitzen diverses pràctiques en l'àmbit nacional
En aquests sis anys, 34 joves han obtingut la titulació que ofereix la formació.

Parlen al vídeo: SERGI GUEIMONDE, CONSELLER MEDI AMBIENT - ERIC JOVER , MINISTRE EDUCACIÓ

El Pirineu avui