La Seu d’Urgell acollirà per Setmana Santa la primera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil. Així ho han anunciat aquest dimarts en roda de premsa l’alcalde, Albert Batalla, la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Mireia Font, i el responsable de l’empresa organitzadora SmartPlay, Ignasi Puig. Concretament la fira tindrà lloc els dies 24, 25, 30 i 31 de març, mentre que l’exposició serà del 24 al 31 de març. L’objectiu de la fira és oferir una oferta lúdica i de lleure per als infants de la Seu i, alhora, atreure visitants gràcies a la potència de Playmobil, i al fet que la Seu es convertirà en un petit parc temàtic d’aquesta marca .

En aquest sentit, l’esdeveniment es repartirà entre dos escenaris, la sala Sant Domènec i el Centre Cívic. Així, entre els dos llocs s’hi repartiran diorames de Playmòbil, àrees de joc infantil o tallers de creativita, entre d’altres.

Per la seva banda, des de l’empresa organitzadora han destacat que aquesta vol ser una proposta d’oci familiar de qualitat, que agafa els esports d’aventura com a eix central del relat de la fira.

A banda, també s’han organitzat activitats complementàries, com ara el concurs Click amagat, o una ruta d’aparadors de Playmobil per 12 comerços de la Seu, organitzada amb el suport de l’UBSU.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT - IGNASI PUIG, RESPONSABLE SMARTPLAY

El Pirineu avui