La joieria Sangrà de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest dilluns els seus cinquanta anys de vida amb una festa oberta a tots els clients. Els responsables d’aquest històric establiment han volgut agraïr així la fidelitat d’aquelles persones que han permès mantenir el negoci en marxa al llarg d’aquest mig segle de vida. Un establiment que va obrir fa tot just 50 anys en un local del carrer Major i que en fa 20 es va traslladar a l’actual ubicació, al carrer Sant Ot. En total, tres generacions han estat les encarregades de tirar-lo endavant.

En mig segle, lògicament, tot ha canviat molt, i més un establiment d’aquestes característiques.

Per tal de celebrar aquest mig segle de vida, han estat molts els clients, amics i autoritats que al llarg d’aquest dilluns a la tarda han volgut passar per la joieria a felicitar als seus propietaris.

Parlen al vídeo: JORDI BESORA, PROPIETARI JOIERIA SANGRÀ - IMMA SANGRÀ, PROPIETÀRIA JOIERIA SANGRÀ

El Pirineu avui