Les bones condicions de neu han fet que Ordino Arcalís hagi decidit allargar la temporada d’esquí. La intenció és no tancar les instal•lacions fins al dilluns 30 d’abril i per tant seguir dinamitzant la Vall d’Ordino i el sector turístic del país. D'aquesta manera, la temporada a Ordino Arcalís durarà tres setmanes més del previst. L’estació aspira a tenir obertes el 100% de les pistes fins a la nova data de tancament de temporada, tot i que això dependrà de com evolucioni l’estat de la neu.
Qui tingui el forfet de temporada de Vallnord, Ski Andorra o Forfet Escolar podrà seguir accedint lliurement a les instal•lacions ordinenques. Els titulars d'un forfet de temporada de Grandvalira podran esquiar a Ordino Arcalís fins al tancament de temporada per un suplement de només 25 euros. Aquest serà vàlid des de l’endemà mateix del mateix moment del seu pagament. Els esquiadors que acudeixin a les taquilles de Grandvalira al Funicamp, al Pas de la Casa o a Grau Roig per adquirir el passi de dia podran esquiar també a Ordino Arcalís per 15 euros més a partir del 9 d’abril
L’estació mantindrà obert el seu boardercross, el Natural Park i està estudiant la possibilitat de construir un snowpark de primavera a la zona dels Orris. Per una altra banda, la prolongació de la temporada permetrà a la Federació Andorrana d’Esquí, als clubs de competició del país i dels dos costats del Pirineu, venir a entrenar a les instal·lacions ordinenques

El Pirineu avui