L'estació de La Molina ha acollit aquest divendres i per 12a vegada la Copa d'Europa d'esquí alpí femenina, on hi ha participant una cinquantena d'esquiadores d'11 països diferents, com ara Argentina, França, Regne Unit, Suïsa o Itàlia. El traçat escollit ha estat el de les pistes de Comella i Estadi, que han presentat la seva millora cara per rebre les participants.
L'austríaca Nina Ortlieb ha estat la vencedora de la prova. En la primera mànega ha baixat en un temps de 1:06,89 i en la segona 1:08,49. La plata ha estat per a la sueca Magdalena Fjaellstroem i la tercera plaça l'ha ocupat la noruega Thea Louise Stjernesund.
Pel que fa a les esportistes de la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) destaca
el paper de la catalana Núria Pau, que ha igualat el seu millor resultat de gegant en Copa d’Europa en finalitzar 25a.

La celebració de la Copa d'Europa d’esquí alpí femenina torna a situar l'estació gironina de La Molina en el més alt nivell internacional, després d’acollir la Copa del Món de snowboardcross els dies 2 i 3 de març, coincidint amb la celebració del 75è aniversari de l’estació.

Parlen al vídeo: NÚRIA PAU, PARTICIPANT

El Pirineu avui