La sortida d'aquest diumenge de l'AAVA, darrera de l'hivern i primera de l'any dedicada a la província de Tarragona, ha comptat amb l'assistència de 26 vehicles clàssics i antics, i una seixantena d'assistents, així com socis de l'AAVA i de diferents clubs de clàssics de l'Arieja i Tarragona.

El vehicle participant més veterà va ser un Peugeot 203 del 1953.

S'ha visitat el Santuari de Montserrat de Monferri, una obra poc coneguda però magnífica, del modernisme català dissenyada per Josep Mª Jujol Gibert (col·laborador de Gaudí), la col·lecció particular de vehicles antics del sr. Ramon Magriñá (una de les principals col·leccions privades d'Espanya) on els assistents van quedar meravellats per les joies que allà s'hi exposen, destacant entre totes: 4 Hispano-Suiza dels anys 16 al 34, diversos Rolls-Royce d'època i un Pegaso Ricart de competició (raríssim vehicle espanyol de circuit dels anys 50)

Es va donar per acabada la sortida amb un dinar de germanor al Pont d'Armentera.

Parlen al vídeo: MIQUEL VILANOVA, VOCAL AAVA - PAQUITA CABANES, PARTICIPANT - RAMON MAGRIÑÁ, COL.LECIONISTA - TURI RIBERAYGUA, SOCI AAVA

El Pirineu avui