El Cadí La Seu ha caigut aquest diumenge a casa davant l’Spar Citylift Girona per 63 a 76. Tot i que el resultat reflecteix una derrota clara, cal dir que les noies entrenades per Bernat Canut van aguantar fins al final, en un partit que es va acabar decidint en els darrers minuts. Després d’aquesta derrota el conjunt alturgellenc ha tornat a la 6a posició, de manera que quan falten tres jornades per acabar la fase regular, la lluita per accedir als 'play-off' està en la mateixa situació que fa dues setmanes. Així, el Lointek Gernika Bizkaia torna a ser 5è gràcies a la victòria davant, l'IDK Gipuzkoa, que és setè. D'aquesta manera els dos equips bascos i el Cadí La Seu estan empatats a victòries, tot i que les donostiarres encara tenen un partit pendent que podria canviar les coses.

El Pirineu avui