La Seu d’Urgell ha viscut un cap de setmana solidari. D’una banda, diumenge els alumnes de quart curs d’ESO del col·legi La Salle han dut a terme l’activitat solidària ‘Tallem amb tot’, que té com a objectiu que tothom que ho desitgi pugui donar cabell per elaborar perruques per a dones i nenes malaltes de càncer. Aquesta acció, que s’emmarca en el projecte Aprenentatge i Servei del centre, ha comptat amb la col·laboració gratuïta de diverses perruqueries de la Seu d’Urgell i cada participant ha donat 5 euros.

D’altra banda, dissabte ha tingut lloc una nova edició de la Campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”. Així, a la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits, instal·lada davant de l’Ajuntament, hi han pujat a donar sang més de 40 persones durant els quatre hores que ha estat oberta a tothom qui volgués participar en aquesta acció. La matinal solidària ha estat amenitzada amb diverses activitats lúdiques on els més petits han pogut pujar a un camió de bombers, o vestir-se de bombers.

Parlen al vídeo: MARIA CARBONELL, MEMBRE ORGANITZACIÓ

El Pirineu avui