Seguint amb la línia de millorar els carrers més malmesos aquest hivern, l'ajuntament de Puigcerdà actuarà properament al camí del Mas Amoretes, que dóna accés al barri del mateix nom, situat darrere el Parc Schierbeck, a tocar de la zona del Bosquet. Es tracta d'un vial on fa temps que no s'hi fan millores i que actualment es troba força deteriorat, principalment pel seu ús i per l'acció del gel i la potassa. El consistori traurà en breu la licitació de les obres per poder iniciar els treballs a la primavera.

A més de refer el paviment, també es millorarà la senyalització horitzontal. Tot plegat suposarà una inversió municipal d'uns 35.000 euros.

L'actuació al camí del Mas Amoretes s'emmarca dins el pla global de millores dels carrers que l'ajuntament de la capital ceretana posarà en marxa aquesta primavera i que compta amb un pressupost total de 500.000 euros.

Recordem que, a banda d'aquest vial, un dels primers carrers on s'actuarà en les properes setmanes és al carrer Alfons I, el tram comprès entre el carrer Higini de Rivera i Coronel Molera. Seguidament s'iniciaran els treballs al tram superior de l'avinguda Schierbeck.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui