Després de l'èxit de la primera edició, l'estació de Masella acollirà aquest dissabte la segona HEAD12, una prova de resistència de 12 hores ininterrompudes d'esquí alpí. L'any passat va ser la primera vegada que es feia una cursa d'aquestes característiques a l'estat, una prova inspirada en les 24 hores d'Aspen (Colorado, EUA).

Es tracta d'una cursa on els participants intenten aconseguir el major nombre de baixades possible durant 12 hores i ells mateixos s'administraran el temps segons els seus interessos. Els participants podran aturar tantes vegades com vulguin per les seves necessitats i fer ús dels refrigeris que es distribuiran en zones habilitades. La cursa comptarà amb un únic traçat, il·luminat durant les hores nocturnes i la sortida s'efectuarà sense esquís des de la part baixa.

Hi participaran una seixantena d'equips de 2 o 3 persones. El guanyador absolut serà l'equip que obtingui més baixades, havent passat pels punts de control.

El Pirineu avui